www.pomp - service.nl

Over ons

Een reorganisatie van het landelijk opererend bedrijf BAM werd afgelopen periode doorgevoerd . BAM gaat zich weer volledig richten op haar kernactiviteiten.

 

Dat houdt in, dat de activiteiten van de pompenclub na 20 jaar moesten worden beëindigd. De activiteiten welke werden beëindigd is het leveren, plaatsen en onderhouden van rioolgemalen , het monitoren en uitlezen van tellers en alle bij horende randzaken. Om haar zorgplicht naar de klanten toe, zo goed mogelijk invulling te geven, is er gezocht naar de best mogelijk oplossing.

 

De heer Wil van Mulken heeft een nieuw bedrijf opgericht met de naam POMP SERVICE.NL. Dit bedrijf gaat per 1 april 2016 van start. Met en in dit bedrijf wil dhr. van Mulken samen met een aantal medewerkers van de oude pompengroep met Peter Dingen als adviseur u ontzorgen als klant. Om de best mogelijk start te geven ondersteunt de BAM het initiatief van Dhr. van Mulken volledig. Daarnaast blijft door het oprichten van POMP SERVICE.NL een stuk werkgelegenheid en kennis van pompen in onze regio behouden.

 

 

 

profiel